Donandı İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, vatanını ve milletini seven,çalışan yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz bütün öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını.Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 8.10-14.20
Isınma: Kalorifer(elektrikli)
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol,Masa tenisi, Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: ilkokul kısmında 192 öğrencimiz bulunmaktadır

Telefon -

WEB - https://donandiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DONANDI MAH. DONANDI KÜME EVLERİ NO 75 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - DONANDI KÖYÜ AKÇAKALE-ŞANLIURFA

Adres - DONANDI MAH. DONANDI KÜME EVLERİ NO 75 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım Okulumuza kadar yol asfalt olup ulaşım servisle veya şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİ=43 KM İLÇE MERKEZİ=15 KM